Frosty RoseMina top-3 lack just nu. Två budgetvarianter från Claudia i färgerna Frosty rose och Hot Lava. Även OPI i färgen Sweet memories som jag fick av Emil.
Humöret är en berg-och-dalbana idag. Har gjort alldeles för lite om man tänker på vad som skulle ha gjorts.
Tur att man har Lindalove♥ att beklaga sig för. Jag tröttnade nog nånstans innan när barnen rev upp tvätten som jag hade vikit.

Målade om naglarna innan, både jag och Sigrid. Hon gillar den röda, Hot Lava bäst så hon fick ett lager sådant. Själv tog jag Frosty Rose som är en riktigt kall rosa färg. Det är dessa tre jag använder mest just nu och jag måste erkänna att jag har svårt att haka på trenden med beige/nudefärgade lack. Inte riktigt min grej.

Snart är det i alla fall dags att förbereda dagens middag och jag tror att det får bli kokt potatis. Är väldans sugen på det. Vad som ska va till får reda sig i sista stund.

Monday-Do you ever feel like a plastic bag...

Tjolahopp, alla läsare som hänger kvar! Idag är det ny vecka och det innebär att jag startar morgonen med att spela dunkadunka och sjunga falskt. Flickorna dansar och alla är på gott humör. Måndagar är numera min lediga dag och det passar mig utmärkt denna dag, då helgen varit ganska tung med arbete och massa barn här hemma. De små liven tär på en. Inte mina egna barn ofc, de är alltid så lugna o fina. Hö,hö...

Den senaste iden har jag inte uppdaterat för att jag helt enkelt inte haft nåt att säga. Har inget vettigt nu heller egentligen men passar på för att Josefins dator står och blänker i vardagsrummet.

Men jag återkommer säkert snart igen...
RSS 2.0