blomster.Halloj gott folk!

Nu är det söndag. Sitter och ordnar med datorn för att få framkallat lite bilder. Strax är det dags att sätta i nya linserna i ögonen också. Är helt nybörjare på det eftersom jag hämtade ut dem igår. Jag var helt inställd på linser nu men råkade dessutom hitta ett par perfekta bågar i pilotmodell från Odd Molly så jag funderar på att komplettera med dem också. Synen hade ju förändrats lite grann, till det sämre. Men det är ingen katastrof om jag behåller mina nuvarande glasögon, jag trivs ju rätt bra med dem också.

Igår jobbade jag på dagen och sen satt jag alldeles ensam och tittade på melodifestivalen. Ett par bidrag var faktiskt ok den här gången men jag tror att det kan bli svårt att knipa första plats i stora ESC senare i vår. Jag hamnade i säng rätt tidigt faktiskt, låg och läste en stund och nu är jag någorlunda utvilad.

Idag ska jag försöka tagga ner på tempot lite så att jag kan ladda för nästa arbetsvecka.

Måndag den tjugoförsta februari

Viola ringer "faaamo" mitt i fikat. Hon vill berätta att det är "gott". Märkligt att barn är så pratglada när de låtsaspratar i telefon men sen när de ska prata på riktigt säger de knappt nånting.Tror jag låter det vara ostädat idag...

Snabbare helg än såhär blir det inte. Den hann knappt börja innan den var slut igen. Födelsedagarna duggar tätt såhär års och nu är vårat kalas i alla fall firat och barnen har fått mycket fina presenter av nära och kära.

I fredags jobbade jag och satte mig sedan i bilen med goa arbetskamrater för att gå på bio och restaurang i Borås. Vi såg Svinalängorna och inte ett öga hölls torrt, föutom mina egna. Jag får ju ingen chock när jag ser sådana scener direkt, även om de är känslomässigt gripande. Jag blir väl mest avtrubbad och tycker att jag sett nåt liknande innan. Det skildrar ju en del av verkliga livet och det är tänkbara situationer.
Jag är ju finne dessutom. Tillverkad med extra hårt chassi kanske?
Hur som haver, filmen var välspelad och bra. Saknade några delar från boken och det var jag och chefen överens om.

Givetvis såg jag melodifestivalen i lördags också, men jag vet inte om den behöver kommenteras så särskilt. Hela tävlingen håller ganska låg nivå i år och jag har bara insett att Dilbas låt(från deltävling 1.) är relativt dansvänlig om man blundar och bortser från ett dött framträdande. Men hey, man måste vara snäll mot henne. Hon har säkert foglossning för hon var ju uppenbart gravid iallafall.

Idag är min lediga dag och jag passar på att vara sådär extra ledig. Inte göra ett skit alltså. Det är ju en himla förmån att kunna förlänga sin helg såhär en måndag när man tycker att tiden rusade snabbt dagarna innan.
Barnen leker ganska harmoniskt och jag smakar av gårdagens potatissallad en gång till...RSS 2.0