Torsdagen so farHem och landa lite efter förmiddag ute på byn. promenerade med kids till dagis och sen in på ica för att handla Mama. In på byns café för att stuva in mig själv i en vrå med kaffe och fralla, mobilen med finaste Linda i örat och tidning uppslagen. Njuta av ensamheten lite. Vid mitt gamla kökbord faktiskt.
Måste iaf rekommendera alla ortsbor(Anderstorpare) att gå dit på en fika. För de har himla bra grejer på Himlagott. Precis vad vi behöver här i trakten tycker jag!

Sen vidare till mina finaste coacher som idag var impade av halsbandet som jag inte alls har gjort. Funderar på att ljuga ihop nånting om att det är egen design, men det är faktiskt bara mitt galna halsband från Hm som ryker på ibland när humöret passar sig.Snart ska jag iväg igen. Hämta barn och göra sånt som mammor gör.


Kommentarer
Postat av: Sofie

Låter som att du har haft det mysigt med lite egentid! Sånt man behöver emellanåt.Kram, Sofie

2010-09-09 - 12:50:51
URL: http://syssla.blogspot.com
Postat av: tina

Hej där! Visst är pläden ljuvlig....ett riktigt fynd! Låter mysigt med fika...här ska bakas lite i em, men att sätta sej på ett fik och bara njuta är så härligt ibland...och man behöver den där stunden också!

Ha en bra fortsatt dag!

kram

2010-09-09 - 14:01:19
URL: http://tinaminastina.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Jag har lagt ut en jätte-bildbomb från hela min sommar med sol, bad, italien, gotland osv. Vore kul om du kikade på det :)Ha en underbar kväll!Kram Ingrid, http://ingridsinspiration.blogg.se

2010-09-09 - 18:43:58
URL: http://ingridsinspiration.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0