Hej!


(hittade en gammal bild i datan, waouw! Ni får nöj er med den så länge)

Har ni saknat mig???

Jag dog inte ett tag, jag tog inte semester heller. Jag känner bara enorm ångest över att sitta här och göra ett bildlöst inlägg vilket är SÅ tråkigt enligt mig. Det är inte så min blogg ska vara. Men jag har faktiskt inte hunnit surfa runt. Och framförallt inte kunnat surfa runt. Datorn den ser ut som... ja, många delar.

Det finns en del som gnager i mitt huvud och säger att det är dags att blogga igen och det ska jag absolut göra när jag trasslat mig ur den här förbannade sladdhärvan och hittat alla grejer till kameran.

Orsaken till min frånvaro är till största del att vi fick nycklar till våran nya lägenhet tidigare än jag trott. Så vi började flytta tidigare än vad jag förutspådde och sen helt plötsligt blev det ett himla flyttkaos. Vart vi bor nu?
I en stor lägenhet inte jättemånga steg från där vi bodde innan. Stort och väldigt trivsamt på två våningar. Jag känner mig oerhört hemma och skulle gissa på att resten av familjen trivs bra med.

Kvällarna har spenderats uppkrupen i soffan med massa tv-program spikade. Jag har blivit den tv-nörd jag aldrig var. Internet försvann och då ersätter man det ena beroendet med det andra.

Under dagarna finner man mig numera i en butik i Gislaveds centrum och jag trivs som vanligt väldigt fint i sådan miljö. Jag valde för några veckor sedan att ta en praktikplats där för att komma in i arbetslivet igen efter föräldraledigheten och det känns oerhört givande. När man gått föräldraledig så länge blir man lätt osäker på sin egen förmåga och nu har jag verkligen möjligheten att testa mig själv och se vad jag går för. Jag gör mig själv förvånad varje dag, för jag trodde att jag skulle ha glömt en stor del av mina erfarenheter men nu inser jag att jag kan så mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Men sen är ju den här branchen jag hamnat i ganska nära vad jag precis har upplevt/upplever. Barn.
Jag säljer inte barn. (hade ju varit helt absurt)
Sakerna runt omkring. Skyltar och fixar. Spana själva när ni är ute i Gislaved vettja! Den röd/svarta skyltningen är min skapelse.

Jaha, nähe... ska inte tråka ut någon med för mycke babbel. Jag ville bara visa att jag lever. Jag ska ta igen mig big time här sen. Lovar!

Och tack för att ni hänger kvar också, Love You! ♥


Kommentarer
Postat av: Svärmor

ÄNTLIGEN......vad jag har väntat på detta ögonblick alltså att det händer något på din blogg!!!!!!

2010-10-07 - 21:13:31
Postat av: Selina

Välkommen tillbaka, du har varit saknad!//Love Selina

2010-10-07 - 22:40:37
URL: http://loveselina.blogg.se/
Postat av: Sara

Kul med en uppdatering, har faktiskt funderat på vart du tagit vägen men misstänkte flyttstök :-) För övrigt skönt med en praktikplats som du trivs på!! Kram

2010-10-09 - 11:39:31
URL: http://sarisen.blogg.se/
Postat av: Anna S

Jag har oxå väntat på dig..... Trevligt att du är tillbaka!

2010-10-09 - 14:09:00
Postat av: Tina

Jag har saknat dig! Hoppas på fler inlägg snart! Kram!

2010-10-11 - 07:58:54
URL: http://familjenrosmer.blogspot.com
Postat av: sara

Åh vad kul att du är tillbaka! Kikat in varje dag och hoppats på ett inlägg. Och nu äntligen! Ha en härlig dag! =)

2010-10-11 - 11:59:46
URL: http://kakmonstermamman.blogg.se/
Postat av: Linn

tjooohooo.. wolcome back snackan <3 hors nar ja e hemma i sverige igen <3

2010-10-11 - 22:54:18
Postat av: Sofie

Fint halsband =)

2010-10-13 - 17:10:49
URL: http://sofiefi.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh har ni flyttat?:) Spännande, ser fram emot bilder! Ha en bra helg, kram emma

2010-10-14 - 21:23:52
URL: http://www.hemochinredning.blogspot.comNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0