Halloj!Här är jag igen, idag ganska trötter efter att ha fått passa flickornas söta kusinbebis några timmar. Han höll sig så himla lugn och snäll men mina töser passade nog på att busa lite extra när vi fick besök. Men skoj var det så jag hoppas jag får äran att gosa med honom fler gånger.

Veckan gick i rasande fart och torsdagen har lämnar sina spår. Vi hade våran traditionella "ballongkväll" i Gislaved och jag var rätt trött redan innan alla kom. Men det var också skoj så det är tur man har haft roligt när tröttheten slår till.

Förra lördagen hade jag och emils vänner ordnat en överraskningsfest för Emil som fyllde 25. Det var fasen inte lätt att lura honom under hela dagen och han höll på att förstöra mina planer flera gånger. Men vi gick ut och åt middag på kvällen och när vi kom hem hade alla vännerna gömt sig i vårat vardagsrum. Sen blev det fest för hela slanten med många skratt. Tack alla som kom!

Nähepps, nu tycker jag att ni klickar på play, höjer volymen och känner lördagskvällen dunka in. I natt ställer vi om klockan också, så glöm icke detta ;)

Kommentarer
Postat av: Tina

Åh vad roligt med en överaskningsfest! Önskar dig en skön söndag! KRAM!

2010-10-31 - 06:16:44
URL: http://familjenrosmer.blogspot.comNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0