Halloj!Här är jag igen, idag ganska trötter efter att ha fått passa flickornas söta kusinbebis några timmar. Han höll sig så himla lugn och snäll men mina töser passade nog på att busa lite extra när vi fick besök. Men skoj var det så jag hoppas jag får äran att gosa med honom fler gånger.

Veckan gick i rasande fart och torsdagen har lämnar sina spår. Vi hade våran traditionella "ballongkväll" i Gislaved och jag var rätt trött redan innan alla kom. Men det var också skoj så det är tur man har haft roligt när tröttheten slår till.

Förra lördagen hade jag och emils vänner ordnat en överraskningsfest för Emil som fyllde 25. Det var fasen inte lätt att lura honom under hela dagen och han höll på att förstöra mina planer flera gånger. Men vi gick ut och åt middag på kvällen och när vi kom hem hade alla vännerna gömt sig i vårat vardagsrum. Sen blev det fest för hela slanten med många skratt. Tack alla som kom!

Nähepps, nu tycker jag att ni klickar på play, höjer volymen och känner lördagskvällen dunka in. I natt ställer vi om klockan också, så glöm icke detta ;)

Höstdagar


Flickorna iklädda sina hjärtliga fleecejackor från HM.

Vilket avbrott det blev igen. Ojsanhoppsan! Helt ärligt känner jag lite prestationsångest när folk börjar fråga om bloggen och om jag inte ska uppdatera snart. Jojo, säger jag och skyller ifrån mig på nånting. NU tog jag ändå tag i saken och fick in bilder från min iphone. Men ju längre tiden går känns det som att jag måste skriva världens mest tänkvärda inlägg, varför vet jag inte.

Dessa bilder är tagna under en av våra härliga höstdagar. Jag var ledig och vi gick ut för att hitta lite fina höstfynd i skogen som vi plockade i hinken. Det blev samlade ekollon som barnen kastade ner från berget och skrattade och slutligen några höstlöv och pinnar som fick pryda ett ljusfat ett par dagar.

Idag är jag hemma och är sjuk, känns som att jag fick en rejäl urladdning i kroppen i förrgår kväll när jag stod och kämpade de sista minutrarna på jobbet. Och Mirka går hand i hand med dåligt samvete som vanligt, så jag önskar att jag kan vara på plats imorgon igen och göra mitt bästa för att fixa med nya leveranser som kommit till butiken.


Hej!


(hittade en gammal bild i datan, waouw! Ni får nöj er med den så länge)

Har ni saknat mig???

Jag dog inte ett tag, jag tog inte semester heller. Jag känner bara enorm ångest över att sitta här och göra ett bildlöst inlägg vilket är SÅ tråkigt enligt mig. Det är inte så min blogg ska vara. Men jag har faktiskt inte hunnit surfa runt. Och framförallt inte kunnat surfa runt. Datorn den ser ut som... ja, många delar.

Det finns en del som gnager i mitt huvud och säger att det är dags att blogga igen och det ska jag absolut göra när jag trasslat mig ur den här förbannade sladdhärvan och hittat alla grejer till kameran.

Orsaken till min frånvaro är till största del att vi fick nycklar till våran nya lägenhet tidigare än jag trott. Så vi började flytta tidigare än vad jag förutspådde och sen helt plötsligt blev det ett himla flyttkaos. Vart vi bor nu?
I en stor lägenhet inte jättemånga steg från där vi bodde innan. Stort och väldigt trivsamt på två våningar. Jag känner mig oerhört hemma och skulle gissa på att resten av familjen trivs bra med.

Kvällarna har spenderats uppkrupen i soffan med massa tv-program spikade. Jag har blivit den tv-nörd jag aldrig var. Internet försvann och då ersätter man det ena beroendet med det andra.

Under dagarna finner man mig numera i en butik i Gislaveds centrum och jag trivs som vanligt väldigt fint i sådan miljö. Jag valde för några veckor sedan att ta en praktikplats där för att komma in i arbetslivet igen efter föräldraledigheten och det känns oerhört givande. När man gått föräldraledig så länge blir man lätt osäker på sin egen förmåga och nu har jag verkligen möjligheten att testa mig själv och se vad jag går för. Jag gör mig själv förvånad varje dag, för jag trodde att jag skulle ha glömt en stor del av mina erfarenheter men nu inser jag att jag kan så mycket mer än vad jag trodde att jag skulle göra. Men sen är ju den här branchen jag hamnat i ganska nära vad jag precis har upplevt/upplever. Barn.
Jag säljer inte barn. (hade ju varit helt absurt)
Sakerna runt omkring. Skyltar och fixar. Spana själva när ni är ute i Gislaved vettja! Den röd/svarta skyltningen är min skapelse.

Jaha, nähe... ska inte tråka ut någon med för mycke babbel. Jag ville bara visa att jag lever. Jag ska ta igen mig big time här sen. Lovar!

Och tack för att ni hänger kvar också, Love You! ♥
RSS 2.0