Bröllop och Pippi!Igår var vi uppe tidigt för att åka iväg på resan som Emil planerat. Det var alltså Vimmerby och Astrid Lindgrens värld som var målet. Sigrid var den lyckligaste tvååringen i världen igår skulle jag gissa, speciellt när hon såg pippi blev hon helt till sig och började nästan gråta av glädje. Hon fnissade så hon inte visste vart hon skulle ta vägen. Helt underbart och vädret var dessutom perfekt.

Många bloggar om gårdagens bröllop och jag får väl flika in där också, för visst var det vackert? Vi satt visserligen i bilen mitt under vigseln så det var radion som stog på. Tystnaden som rådde i bilen just då var helig. När vi kom hem slog vi på tvn och det var ungefär lagom till bröllopsmiddagen. Måste säga att dukningen var helt fantastisk och Daniels tal rodde i alla fall hem en tår i min ögonvrå. Här kan man se klipp från gårdagen, bland annat Daniels tal.


Kommentarer
Postat av: Elin

Vilken rolig helg ni verkar ha haft. Kan tänka mej att barnen är helnöjda :)

2010-06-21 - 08:43:06
Postat av: Anonym

Bröllopet var verkligen fint tycker jag.

2010-06-21 - 10:15:26
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: Linn

Åååh vilken mysa utflykt! Gjorde han bra, till o med för att va Emil hahah ;P Bröllopet nja ja vet i fan asså om ja va så impad utav de.. Daniel påminner mig om en pedofil i en film haha :P STENLIKT! Annars va de la helt ok haha.. För mkt krims krams.. 20 miljoner varav kungen betalde 10 miljoner haah och vart kommer dom i från då? hahaha :P

2010-06-21 - 20:29:50
URL: http://linnemmamarie.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0