Keeper

Mitt nyaste armband som pysslades ihop igår. Jag kommer förmodligen att ha lite svårt att separera från denna glittrande sak, som inte bilden ger sin rättvisa riktigt. Vi får se om den hamnar hos mig själv eller om någon vill adoptera den.

Goddagens!
Här var det lördag helt plötsligt. Jag unnade mig en minipaus i format av resa till Halmstad och vännen Linda. Det fick bli härligt altanhäng, drink inne i stan och en tur till Båstad för shopping(väldigt lite) och pizza på Pepes Bodega. Stress tillbaka till sista tåget och hemkommen fullkomligt utvilad!

Medans jag var borta hade Emil fått för sig att möblera om vardagsrummet och det känns helt ok med så som han fixat. Det fick mig att lägga en extra hand vid våra krukväxter som saknade vård. Så nu är Scheffleran ansad på stammen och Zamion klippt med enbart fräscha delar. En ny murgröna på båge flyttade in i köket och peperomian som jag räddat tidigare fick nu bo i annat fönster.

Husets flickor vaknade sent idag. Jag i Sigrids säng eftersom hon saknade mig på natten. Tror klockan hann slå halv tio innan Viola ropade på mig och det känns fruktansvärt lyxigt att ha sovit så länge. Halmstadsresan hade jag tänkt som en sovmorgon också men av nån anledning vaknar jag klockan sju där ändå. Typiskt.

Nähe, skulle bara meddela att jag laddat mina batterier! det var gött:) och på tiden.

Kommentarer
Postat av: Linn

Kan inte säga annat än att ja e avundsjuk ;P

2010-07-10 - 21:38:31
URL: http://linnemmamarie.blogg.se/
Postat av: Selina

Tycker du ska keep it för dig själv & låta det pryda din armled :-)

Låter som en härlig dag med halmstad & båstad, längtar neråt landet nu faktiskt.

Men snart så!Ha en underbar sommardag :-)//Love

2010-07-15 - 13:39:02
URL: http://loveselina.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0