How cute!


Härliga rosa kängor och blus från H&M's nyheter!


Det är dags för uppdatering i flickornas garderober. Regnställ, stövlar, byxor och tröjor. Och snart börjar båda mina damer på dagis igen. För nu är det även Viola som ska skolas in, känns himla märkligt att först skola in en dotter på våren och sedan en på hösten. Som om man vore en mamma som skolar in barn på löpande barn. Föder barn på löpande band. haha:)

Tänkte lite på detta nu när de faktiskt går på samma dagis båda två, ska jag ta en extra frunderare när jag handlar kläder så att de inte jämt o ständigt har på sig likadant?

Ni som har två döttrar/söner? Klär sig barnen i samma kläder, matchande? Lite kul att veta åsikter kring det för en del tycker ju att det är lite löjligt medans andra tycker att det är gulligt.


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Svar: Jaa, det fanns verkligen hur mycket gott som helst där i.

2010-07-31 - 14:46:05
URL: http://madeleinesandberg.webblogg.se/
Postat av: annas Perssonliga

Vad kul att kika in här hos dej! Vi har också inskolning av lilla tjejen om ett par veckor, blir spännande. Mina tjejer kommer dock gå på olika avdelningar. Det där med kläder är alltid kul :) i vårt fall är det mest stora som får nytt och lilla som ärver. Köper jag nytt till båda någ så blir det något likadant eller matchande. Helt enkelt för att de gillar att vara lika.Ha en fin dag!

Kram

2010-08-01 - 14:43:29
URL: http://annasperssonliga.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0