Lilla Kanin & jag
Nu när Sigrid börjat på dagis har jag och Viola börjat få lite egentid tillsammans. Mitt nya namn för henne är Lilla Kanin för det är ungefär så hon ser ut, som en glad lite kanin med framtänder. Mysigt, men det är fortfarande en hel del som ska göras. Så under den stunden som Sigrid varit på dagis idag har jag hunnit tvätta och vika tvätt. Para ihop strumpor suger så det arbetet har jag tänkt lämna till Emil. Heheh.

Det har inte varit helt lätt att släpa vagnen i dagens väder må jag säga. Såg en kille som gick för glatta livet med sin Citycross och i den stunden kan man önska att man hade ett barn och en vanlig vagn. Men men, ur det onda kommer det goda: Nu har jag träningsvärk i alla ryggmuskler man kan tänka sig. Fortsätter det på detta viset blir jag säkert av med några gram också. Och två wounderful döttrar har jag ju också såklart.

Imorgon fyller Lilla Kanin ett år också. Kusinvitamin ringde innan och påminde mig om hur vi hade det för ett år sedan. Just i det ögonblicket hon ringde var det exakt ett år sedan hon fick sin flicka. (Grattis på din dag idag, Freja!) Exakt ett år sedan som jag,droppställningen och Emil luffade runt på förlossningen. Tittade in i deras förlossningssal och beundrade den fina lilla tösen som kom till världen 12 timmar före Viola. Japp, min kusin och jag. Vi gör sånt ihop, föder barn och så. ♥

Kommentarer
Postat av: mormor

GRATTIS VIOLA PÅ ETT ÅRS DAGEN!!!!!! PUSS O KRAM!!!! Från: Mummu o Ukki

2010-02-17 - 09:21:31
Postat av: Linn

Grattis i förskott lilla vännen<3

2010-02-17 - 23:06:53
URL: http://linnemmamarie.se
Postat av: Selina

Gud vilket charmtroll:-)

Grattis i efterskott!Lodjur är verkligen vackra djur.

Jag såg ett vid sörgårdsskolan en gång när jag va liten & glömmer det aldrig!Tack för dina kommentarer vännen <3//Love

2010-02-18 - 16:01:39
URL: http://loveselina.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0