Violas tavla

Jisses vad trött jag blir på att använda gamla dassiga mobilbilder. Jag får leva med det ett tag nu tills jag ens orkar ta mig an allt vad dator heter. Jag har nästan utvecklat allergi mot datarummet som skriker "hej-kom och hjälp mig" och jag mest tänker "stäng dörren så finns du inte".
Snart ska jag börja jobba för dagen, ska bara uträtta några ärenden först. Igår var en ledig dag och det var skönt det med, så att jag hann tvätta ett X antal maskiner. Ibland får jag för mig att vi har mest tvätt i svearike men det kan ju inte vara möjligt. Tänk de familjer med tio barn. De anställer väl någon för att sköta tvätten?!
Under veckan fick Viola en ny tavla över sin byrå på rummet. Den ser väl säkert lite sne ut, men det är för att den är helt handmade av mig själv. Det blir lite mer liv och känsla så tänkte jag...inte. Bra bortförklaring.
I vilket fall som helst är det ett tyg från ikea som jag satt upp på en frigolitskiva. Lätt som en plätt. Sigrid ska få lite annan stil på sitt rum var det tänkt, så att de får lite olika de här töserna.

Kommentarer
Postat av: Sara

Haha, en (ung manlig) tvättmedelsförsäljare ringde någon gång i höstas och ville sälja tvättmedel. Han frågade hur många maskiner vi brukar tvätta i veckan och Andreas, som faktiskt inte har någon aning, gissade på 4.."Oooojjj" utbrast tvättmedelsförsäljaren, "Det var mycket...".Ehh? Nu har jag visserligen inte så stor koll på vad som är "normalt" men jag tycker inte att fyra tvättar är så mkt. Eller?

2010-12-10 - 20:14:48
URL: http://sarisen.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0