Skum kväll

En glittrig från svenska hem kanske...

What's up med mig ikväll då. Känner mig lite ljummen och oklar på nåt vis. Kanske är det hösten som tågar in med stormsteg som gör intryck på liten Mirka. Har funderingar över framtiden och har strykt med handen över mina nya lila kuddfodral några gånger samtidigt som Oskar Linnros sprider sin ljuva stämma på spotify. Emil är på väg hem och det känns himla skönt att det är en stund tidigare än vanligt.
Här luffar man runt i gröna raggisar som farmor stickat som hon skänkt till kusin, så min kusin-love♥ skänker vidare till mig. Det var just hos henne jag spenderade min fredag i helgen och jag måste vara så knasig och säga att hon toppar listan av släktingar. Hon är nog mest som en syster och det är inte ett dugg märkligt att vi satt uppe och pratade ända in på småtimmarna med några tomma flaskor vin framför oss. Orden tar inte slut och man får ju passa på att sluka åt sig hennes underbara sällskap medans man kan.

Nu ska jag tänka vidare på kuddar igen. Fundera över nya boendet och den brutalt fula orangea väggen som jag får rysningar av att tänka på. Ska jag köpa en dunk färg och gå o måla tro...


Kommentarer
Postat av: Linn

Som ja sagt tidigare, Dane kan måla åt dig, baa hojta tee ;D

2010-08-10 - 09:31:24
URL: http://linnemmamarie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Spännande med ny lya! Är det ett annat hus det blir? Btw..Oskar Linnros, yum yum! Bästa sommarlåten!

2010-08-10 - 10:21:15
URL: http://kakmonstermamman.blogg.se/
Postat av: Hannele

Ja tackar ännu en gång för vinsällskapet o all tid vi hann o spendera med varann "syster" ;) :P måste verkligen göras fler ggr..

kram

2010-08-10 - 20:10:08Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0