Nu är det slut på skrytetDet måste ju finnas en ände på allting och jag borde verkligen gå en fotokurs(charmkurs också kanske). Har lagt upp nya smycken i den andra bloggen igen och jag skulle vilja påstå att det mesta gör sig bäst in real life. Fast vad vet jag, på en måndag är man dessutom ofantligt trött på dataskärmen som är både tjock o gammal. Färgerna som återges på den är inte verklighetstrogna nånstans så du som läser min blogg ser säkert lite annorlunda på internetvärlden. Kanske beställde jag egentligen gröna stövlar innan, eller kanske ska min man investera i ny dator.
Sen är den andra bloggen dessutom helt snurrig i sig så jag kan inte ge garantier på en fantastisk upplevelse i bloggnavigering. Hade jag varit helt klok så skulle jag aldrig pillat i koderna själv och överlåtit detta till hederliga Candis direkt. Det är ju hon som fått styr på denna bloggen.

Nu ska jag värma mat och snoka vidare på fejjan.

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Hej! Glömde att tacka för kommentaren på min blogg. Hoppas att provsvaren bara ger positiva besked och hoppas att Sigrid mår toppen efter alltihopa!

2010-08-09 - 19:57:29
URL: http://bambi.blogg.se/
Postat av: Selina

New york hade varit underbart men det känns för kort att åka dit i 3 dagar då det är en 3 dagars resa detta kommer bli.

Dessutom åker jag förhoppningvis till New York i april :-)

2010-08-09 - 22:02:08
URL: http://loveselina.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0