19 Augusti 2010

Tjohej alla glada, idag känner jag mig som en ny människa. Vet ni varför? Jag har varit ENSAM hemma. Helt helt helt ensam. I två timmar! Fatta att jag la mig i soffan och kollade på Sjunde Himlen och somnade snabbt. Det är sånt man gör när man är ensam och gud jag kan nog vänja mig vid detta :)
Ensamheten berodde givetvis på att jag lämnade Viola och Sigrid på dagis och helt enkelt gick därifrån for very first time. Det är så mycket jag vill hinna att göra med min ensamma tid. Jag ska städa, diska, tvätta, läsa, pyssla, dricka kaffe, och lyssna på skithög musik. Typ denna:och blogga lite mer givetvis!

Efter hämtning på dagis gick jag med två gapiga barn till bokhandeln och roffade åt mig fyra bästa möjliga böcker inom räckhåll. Måste ju läsa lite nu när jag har blivit harmonisk i själen.Kom hem och donade med världens energi, känner mig som en riktig duracell idag! Ikväll ska jag sansa mig i soffan med lite Ernst på fyran. Det är väl dagens skulle jag tro. O imorgon är det fredag o jag är ensam lite till! Whohooooo!!!

Lilla Ernst. ♥


Kommentarer
Postat av: Mira

Härligt med sån energi, grattis =)Klart man måste vara med och tävla om fina smycken! =) Brukar inte vinna, men man måste ju försöka. Har smygläst din blogg ett tag så det är väl dags att börja göra avtryck och visa sig.. ;)Ha en fin dag! / Mira

2010-08-19 - 14:18:25
URL: http://mirandalux.blogspot.com
Postat av: Linn

Sitter här ensam nu med =) Men utan energi då jag är sjuk ju. Har ändå dragit en runda med damsugaren o moppen hahaha ;DENSAM ibland de äällsskkaaar vi =)

2010-08-19 - 18:16:52
URL: http://linnemmamarie.blogg.se/
Postat av: Anonym

Att läsa är verkligen avkopplande :)

2010-08-27 - 06:49:02Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0