Modebloggspose


Det är faktiskt en riktig pose, för hon ville hemskt gärna visa upp att hon hade ett hårspänne i håret(som inte syns). Men ni  som vill veta var Sigrids "dagens outfit" kommer ifrån så är det, om jag minns rätt äkta Kappahl från topp till tå. Leggins med nitar och en skön randig tröja. Lite problem att få henne blick stilla dessutom.


Jag själv funderar på en dagens makeover, känns som att jag börjar blända folk med min vithet snart, så Emil har lovat mig lite assistans med en omgång b.u.s. inom snar framtid. Idag skulle passa mig fint eftersom jag ska till kvinnans paradis och visa upp mig på tisdag. Gekås alltså. Så brunheten hinner gro in sig litegranna. Waou, ska hon till Ullaredet... tänker säkert du kära läsare. Men sanningen är den att jag faktiskt inte är ute och rastas speciellt ofta. Därav min blekhet också.
Men vad jag skulle komma till var att: Man behöver inte köpa nån svindyr, fancy brun utan sol, utan det räcker så himla fint med en billig sak från Åhlens. Den är bra. Prommis. Säkert nämnt tidigare, men värt att nämnas igen.

Kommentarer
Postat av: Diana - Nybliven mamma ♥

Så söt hon är! :) Jättefin blogg du har. Delta gärna i min blogg i mina 3 tävlingar ( ett namnhalsband, skötväska eller gravid/amnings T-shirt) Kram!

2010-04-24 - 17:25:45
URL: http://dianasblogg.blogg.se/Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0