Min lilla lördag

Vilket märkligt väder vi har idag? Regnar mitt i solskenet, det är varmt o det är kallt och även jag känner mig lite obestämbar. Kanske är jag på väg att bli sjuk så som vi snorar. Oh no! Säger jag bara för tjejerna har fotografering på dagis på måndag och det vill vi ju inte missa. Dessutom finns det icke utrymme för sjukdomar ändå i fullspäckat schema.

Idag var jag och mor ute på en minishopping på långlördagen som alla glömde typ. Inte en jävel ute förutom vi två. Måste tycka något synd om butikspersonalen som får stå där i onödan och så får jag väl slänga att hyttande finger till Gislavedarna! Ut o rör på fläsket så vi inte blir av med fler butiker nu!
Det är ju jättekul att vi har långlördagar, värna om det och gnäll sen inte när alla butiker stänger. Många vet ju att den butiken jag arbetade lite i fick stänga igen, och det var ju inte så jag hade sett min framtid direkt. Thats why jag sitter här och bloggar om hårsnoddar typ.

Detta är i alla fall (en del av) dagens fångst:

Lumenes Natural Code-läppstift till finfint pris på lindex nu! Spring dit! Min i kulören: Sweet Pink
Känner mig lite som Maria Montazami-budgetvarianten med läppstiftet. Ska köpa och lägga ett i varje skrymsle.

Ja, de där hårsnoddarna var det ja. Förbrukningsvara. Någon äter hårsnoddar här?Nya färgglada mockasiner som springer snabbt. Barnet i dem hade jag dock sen innan.


Kommentarer
Postat av: FRIDA HJÄRTA KEVIN

Hoppas du inte bli sjuk!

2010-08-29 - 16:09:44
URL: http://fridasjoblom.blogg.se/
Postat av: Heli

Lumene är väldigt bra!! Har köpt Lumene sensitive touch maskara, samt lite hudvård, och är mkt nöjd :)

2010-08-29 - 22:40:45
Postat av: Sabina

Vart har du köpt mockasinerna?

2012-08-02 - 21:57:33Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0